“Meet Me” Treatment    ± 30 minuten

Meet Me, Christel en Extenso, met deze korte reinigende kennismakingsbehandeling maak je kennis met mij en met de producten van Extenso. De behandeling bestaat uit een reiniging, dieptereiniging een masker en wordt afgesloten met een verzorgende crème. Na de behandeling krijg je een toilettasje met 4 mini producten mee zodat je het effect van de behandeling thuis voort kunt zetten en verder kennis kunt maken met de producten van Extenso.

"Classic" Treatment  ± 75 minuten

Deze Classic behandeling bestaat uiteraard uit een goede reiniging en de eventueel aanwezige onzuiverheden in je huid worden verwijderd. Genieten en even een moment voor jezelf staat centraal en dus kan een heerlijke gezichtsmassage niet ontbreken. Een masker passend bij je huid zal je weer laten stralen. De behandeling wordt afgesloten met een dag- of nacht creme.

“Plump - It - Up” Treatment    ± 75 minuten

Met deze behandeling wordt er doelgericht gewerkt om aanmaak van nieuwe cellen te stimuleren en de huid een nieuwe structuur en goede conditie te geven. Het gezicht wordt eerst gereinigd en daarna volgt er een dieptereiniging. Vervolgens wordt er een ampul met geconcentreerde werkstoffen aangebracht die de huid een boost geven en diep in de huid wordt ingemasseerd. Gevolgd door een algen 'peel off-masker' en is eventueel uit te breiden met een collageen eye- treatment. De behandeling wordt afgesloten met een verzorgende crème, passend bij je huidtype.

“Luxery” Treatment    ± 90 minuten

Deze behandeling lijkt veel op de Plump - It - Up Treatment. De huid wordt uiteraard ook goed gereinigd maar de nadruk ligt meer op ontspannen en genieten. Binnen deze behandeling wordt ook gewerkt met een ampul afgestemd op de conditie van je huid en wordt heerlijk ingemasseerd. Tijdens het inwerken van het masker wordt de kwetsbare huid rondom de ogen extra verzorgd met een collageen eye- treatment en worden je armen verwend met een massage.

“For Men” Treatment    ± 60 minuten

Een mannenhuid is anders dan die van vrouwen en daarom werk ik met de voor de man afgestemde producten van Extenso. De huid wordt eerst goed gereinigd, daarna volgt een dieptereiniging. Onzuiverheden worden verwijderd en aansluitend volgt er een ontspannende massage van het gezicht. De behandeling wordt afgesloten met een masker en een verzorgende crème.

“Acne” Treatment     ± 60 minuten

Binnen deze behandeling wordt er gewerkt met de speciale verzorgende lijn voor acne van het merk Extenso. De huid wordt eerst goed gereinigd en er zal een analyse gemaakt worden om te zien om welke vorm van acne het gaat. Acne komt meestal in het gelaat voor maar kan zich ook op de borst of rug voordoen. Met een goede behandeling, eventueel in kuurvorm in combinatie met het thuisgebruik van de producten, zijn er goede resultaten te bereiken. 

Na de reiniging worden alle oneffenheden professioneel verwijderd. Om de huid weer te kalmeren volgt er een masker en een verzorgende en herstellende crème.

Microneedling    ± 60 minuten

Microneedling is een behandeling waarbij een speciale pen minuscuul kleine kanaaltjes in de huid maakt waardoor het mogelijk wordt speciaal voor het huidprobleem, werkstoffen dieper de huid binnen te brengen. Collageen is een  eiwit dat van nature in onze huid voorkomt. Het zorgt ervoor dat de huid mooi stevig en glad is. Naarmate we ouder worden wordt de aanmaak van collageen steeds minder. De collageenproductie neemt na je 40e levensjaar met zo'n 25% af en na je 60e levensjaar is de productie al afgenomen met 50%. Er wordt gewerkt met speciale serums die diep de huid binnen kunnen dringen. In deze serums zitten onder andere vitamine A, C, E en pro-vitamine B5. Deze vitamines ondersteunen de huid in het proces om nieuw collageen aan te maken.

Indicaties:

- Algemene huidverbetering - rimpeltjes en fijne lijntjes - pigmentatie stoornissen - vermindering van littekentjes (bijv ten gevolge van acne) - bepaalde vormen van acne- couperose.

Na de behandeling heeft de huid tijd nodig te herstellen. Vermijd dan ook de eerste 24 tot 48  uur de zon, sporten, sauna en draag geen make-up. Daarna is de huid weer goed gesloten en kun je alles weer doen wat je normaal doet. De huid wordt niet specifiek UV- gevoelig door de microneedling behandeling en de huid wordt ook niet dunner. Daarom zijn de zomermaanden geen contra-indicatie.

Contra indicaties:

- Huidinfecties - geïrriteerde huid - actieve acne - actieve rosacea - eczeem - psoriasis - huidkanker - open wondjes -bloedstolling problemen - diabetes - koortslip.

Voorafgaande de behandeling vindt er altijd een intake gesprek plaats om te bepalen wat de mogelijkheden zijn en hoeveel behandelingen er nodig zijn het uiteindelijke gewenste resultaat te behalen.


Microdermabrasie    ± 60 minuten

Veel mensen hebben een huidprobleem en willen daar graag iets aan laten doen. Met een microdermabrasie behandeling zijn mooie resultaten te behalen en je huid zal weer stralen. Met microdermabrasie kunnen problemen zoals littekenvorming (ook bij acne), fijne lijntjes en rimpeltjes, onreine huid, rokershuid, verouderde huid, pigmentvlekken en een sterk verhoornde huid goed behandeld worden. Microdermabrasie betekent letterlijk "afslijpen van de huid" en is een mechanische peeling waarbij de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Daarnaast stimuleert het de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste cellaag, deze cellen verplaatsen zich naar de bovenste huidlaag en vervangen geleidelijk de beschadigde oude huid. 

De behandeling kan uitgevoerd worden in het gezicht, kin en decolleté. Doordat oude huidcellen verwijderd zijn is de huid ook bijzonder goed toegankelijk voor werkstoffen. Na 1 behandeling zie je al resultaat. De huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit maar een kuurbehandeling van ongeveer 5 tot 8 behandelingen geeft uiteindelijk het mooiste resultaat.

De huid wordt voor de  behandeling goed gereinigd met de skinpeeler. Na de microdermabrasie is de huid in staat werkstoffen in de diepere huidlagen op te nemen en deze worden dan ook aangebracht en in gemasseerd met ultrasone. geluidsgolven.  De behandeling wordt afgesloten met een dagcreme met SPF 25.

Na de behandeling is het belangrijk de huid goed te verzorgen, de huid heeft immers een intensieve behandeling gehad en is nu erg gevoelig voor invloeden van buitenaf. De huid kan wat rood zien maar dit trekt meestal na 1 of twee dagen weer weg en is een normale reactie. Het kan voorkomen dat de huid wat gaat schilferen na de behandeling. Met een milde fijne scrub kan je deze schilfertjes zacht verwijderen.

Voor de verzorging thuis is het belangrijk een dagcreme te gebruiken met minimaal SPF 25. De huid is door de behandeling namelijk tijdelijk zijn natuurlijke bescherming tegen UV stralen kwijt, waardoor de huid nog gevoeliger wordt voor deze stralen.

Voor een maximaal resultaat wordt een kuur gemiddeld van 5 tot 8 behandelingen aangeraden afhankelijk van de verbeteringen die je zelf voor ogen hebt. Een kuur van 5 behandelingen wordt meestal binnen  ongeveer 6 weken afgerond. Daarna kan je een normaal onderhoudsritme van behandelen oppakken van 1 x in de 6 tot 12 weken.

"Coaguleren" van steelwratjes, bloedblaasjes etc  per 15 minuten. 

Veel mensen hebben vervelende en ontsierende oneffenheden op hun huid in het gezicht, hals en/of bovenlichaam. Deze kunnen, als ze niet te groot zijn, op een redelijk eenvoudige wijze door middel van thermo-coagulatie worden verwijderd. Denk hierbij aan bijvoorbeeld steelwratjes, bloedblaasjes, pigmentvlekjes. Door middel van een hoog frequente energiepuls wordt de huid verwarmd en kan de oneffenheid aangestipt worden met een zeer dun naaldje. Er zal gedurende een paar dagen een korstje zichtbaar zijn voordat het uiteindelijke resultaat te zien is. In sommige situaties zijn er meerdere behandelingen nodig voor een optimaal resultaat. vraag gerust naar de mogelijkheden.

Bovenstaande behandelingen zijn allen uit te breiden met de volgende deelbehandelingen:

- Epileren wenkbrauwen

- Wimpers verven

- Wenkbrauwen verven

- Harsen Kin en bovenlip

Binnen een gezichtsbehandeling gelden andere, goedkopere tarieven voor deelbehandelingen.

© Auteursrecht Schoonheidssalon@Christel