Het is ook mogelijk bij @Christel uw nagels mooi te laten verzorgen met Gelpolish van Gelish. Dit innovatieve bedrijf is de uitvinder van de Gelpolish en zijn dan ook toonaangevend in de nagelbranche. Ieder seizoen worden er weer prachtig mooie kleuren uitgebracht die zijn afgestemd op het modebeeld.  

Gelpolish is een semi permanente nagellak die gedroogd wordt in een UV LED lamp en 2 tot 4 weken mooi blijft!

Naast een mooie kleur is het ook mogelijk een French manicure aan te laten brengen waarbij de nagels een mooie natuurlijke uitstraling behouden. Je nagels en handen zien er wekenlang mooi en verzorgd uit!

Gelpolish kan uiteraard ook op je teennagels aangebracht worden. Doordat teennagels doorgaans langzamer groeien zul je daar langer plezier van hebben.

Nagelproblemen oplossen met IBX

Natuurlijke nagels die afbreken of lelijk zijn is verleden tijd met een IBX behandeling en kunnen weer mooi lang en gezond worden. 

IBX verstevigd de natuurlijke nagel, hersteld de beschadigde natuurlijke nagel en beschermd de nagel onder bijvoorbeeld nailpolish producten. IBX is een revolutionair product die de natuurlijke nagel binnendringt eendere versterkt. Dit geeft stevigheid terwijl de nagel wel flexibel blijft.

Het product en de behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen en kan ook gebruikt worden onder nagels die behandeld worden met nailpolish.

 

© Auteursrecht Schoonheidssalon@Christel