Winkelmand

Productcategorieën

Filter op prijs

Welkom bij de webwinkel van @Christel!

 

De natuur geeft ons zoveel geweldig mooie ingrediënten die zeer goed te gebruiken zijn voor een fijne huidverzorging en zelfs huidverbetering! Steeds meer mensen worden zich bewust van het zorgdragen voor een schoon en gezond milieu en willen dan ook thuis daarbij passende producten gebruiken.

In mijn webwinkel verkoop ik de producten waarmee ik ook werk in de salon. SPA Salonnepro is een Nederlands huidverzorging merk met een duidelijk doel namelijk: huidverbetering voor iedereen. De producten worden zo ontwikkeld dat zij samenwerken met het lichaam en zijn op natuurlijke basis met organisch geteelde ingrediënten. De producten zijn allen dierproefvrij, parabenenvrij, siliconenvrij, sulfaatvrij, vegan, vrij van microplastics en vrij van hoofdallergenen uit parfum.

 

Naast SPA Salonnepro werk ik ook met het prachtige merk MARLYSE BLUE. Zoek je huidverzorgingsproducten zonder chemische toevoegingen, gemaakt van organische extracten en oliën? MARLYSE BLUE biedt je de allerbeste natuurzuivere huidverzorging met alleen organisch geteelde ingrediënten. Alle producten van MARLYSE BLUE zijn 100% natuurzuiver. Bovendien bevatten ze geen parabenen, siliconen, PEG’s, sulfaten en chemische toevoegingen. Ook zijn ze glutenvrij, vegetarisch en uiteraard niet op dieren getest.

 

Zoals je ziet zijn beide merken op natuurlijke basis en daarom ook zeer goed te combineren met elkaar.

Neem een kijkje in de winkel en klik op  de “filter” (bovenaan de pagina) om direct jouw voorkeur te bekijken en lezen.

Woon je in Beilen en wil je zelf het product ophalen of laten bezorgen door mij? Kies dan ophalen bij het afrekenen. Woon je verder van Beilen dan stuur ik het pakketje zo snel mogelijk naar je op!

Veel winkelplezier,

@Christel

 

Resultaat 1–16 van de 64 resultaten wordt getoond