Bij de Super Lift behandeling worden 3 behandelingen gecombineerd voor het beste resultaat: Bindweefselmassage, Carboxy Therapy en het Ultra V-Tox masker.  Een stralende, gelifte, gehydrateerde huid met zachtere rimpels en meer volume en een strakkere contour.

De behandeling start na een intensieve reiniging met een bindweefselmassage en daarna volgt het Carboxy Therapie masker, zie kopje Carboxy Therapie voor meer info. Na dit masker wordt het V-Tox Lift masker aangebracht.

V-Tox Higher Power Lift Mask tilt de huid op en verstevigt de huid intens.
Het zorgt zichtbaar en snel voor huidverjonging en huidverbetering.
Het unieke aspect van het V-Tox Masker is het transformerende effect tijdens het aanbrengen.
Terwijl het masker droogt, ontstaat er een strak en verstevigend gevoel dat vervolgens een ‘gebarsten’ effect geeft. Dit gevoel en uiterlijk is het effect van de verdamping van water terwijl de huid de voedingsstoffen absorbeert.

 

Wanneer het masker:
Glad blijft – de huid eronder is normaler.
Bubbly/Bumpy wordt – de huid heeft gebrek aan collageen, begint te verzakken, rimpelt
Droog/kraakt is – de huid is gedehydrateerd

 

Na 1 behandeling heb je al resultaat die zelfs je man zal opvallen. Dit resultaat houdt, afhankelijk van je huidconditie, ongeveer 2 weken aan. Je hebt dus ook echt lang plezier van je behandeling. Voor een langdurig resultaat wordt een kuur geadviseerd. Het aantal behandelingen is afhankelijk van je huidconditie.

Super Lift Treatment 130,-