Wat leuk dat je een kijkje neemt op mijn website!

In 2018 ben ik, na 10 jaar afwezig te zijn geweest weer gestart met een eigen schoonheidssalon en ben ik mijn passie weer gaan volgen.

De huid is het grootste orgaan van het lichaam en heeft constant te maken met verschillende invloeden van buitenaf. Denk aan het weer, zomer en winter maar ook aan bijvoorbeeld de verwarming. Steeds moet de huid zich daaraan aanpassen. Daarnaast verandert je huid in de loop van de tijd en vraagt misschien een andere behandeling of verzorging. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres! Ik geef je een advies en behandeling op maat.

Je kunt bij mij terecht voor diverse professionele verzorgende- en huid-verbeterende gezichtsbehandelingen. Je kan hierbij denken aan rimpels en fijne lijntjes, littekens bijvoorbeeld na acné, pigmentvlekken en huidveroudering. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk deze huidproblemen aan te pakken met een juiste behandeling, bijpassende producten en een goed advies! Ik werk daarbij zoveel mogelijk met de natuurlijke producten van SPA Salonnepro en Marlyse Blue.

De natuur geeft ons zoveel geweldig mooie ingrediënten die zeer goed te gebruiken zijn voor een fijne huidverzorging en zelfs huidverbetering! Steeds meer mensen worden zich bewust van het zorgdragen voor een schoon en gezond milieu en willen dan ook daarbij passende producten gebruiken.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in acné behandelingen. Heb je een aanvullende zorgverzekering dan kan je de behandelingen vergoedt krijgen.

Maar ook voor alleen epileren of het verven van wenkbrauwen of wimpers ben je welkom!

Vraag gerust naar de mogelijkheden. De behandelingen vinden plaats in een warme, sfeervol ingerichte praktijk waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten!

Anbos

Schoonheidssalon@Christel is aangesloten bij de ANBOS dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer een schoonheidsspecialist aangesloten is bij de ANBOS dan ben je verzekerd dat zij in het bezit is van een vakdiploma, rechtmatig gevestigd is, volgens de hygienecode werkt en vakgerelateerde workshops en cursussen volgt.