Welkom bij Schoonheidssalon@Christel! Na een periode van 10 jaar ben ik weer van start gegaan met mijn salon in Beilen.

Je huid is het grootste orgaan van het lichaam en heeft constant te maken met verschillende invloeden van buitenaf. Denk aan het weer, zomer en winter maar ook aan bijvoorbeeld de verwarming. Steeds moet de huid zich daaraan aanpassen. Daarnaast verandert je huid in de loop van de tijd en vraagt misschien een andere behandeling of verzorging. Daarvoor ben je bij mij aan het juiste adres! Ik geef je een advies en behandeling op maat.

Je kunt bij mij terecht voor diverse professionele verzorgende- en huid-verbeterende ge-zichtsbehandelingen, nagelverzorging, spraytanning, en massages. Maar ook voor alleen epileren of wimpers verven.

Vraag gerust naar de mogelijkheden. De behandelingen vinden plaats in een warme, sfeervol ingerichte praktijk waar je heerlijk kunt ontspannen en genieten!

Anbos

Schoonheidssalon@Christel is aangesloten bij de ANBOS dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer een schoonheidsspecialist aangesloten is bij de ANBOS dan ben je verzekerd dat zij in het bezit is van een vakdiploma, rechtmatig gevestigd is, volgens de hygienecode werkt en vakgerelateerde workshops en cursussen volgt.

anbos-wit
marlyse_blue_logo_product
extenso-skincare-wit
loveli-logo
paypal-ideal
pinnen-ja-graag-wit