In 2018 ben ik, na 10 jaar afwezig te zijn geweest weer gestart met een eigen schoonheidssalon in de Hekstraat in Beilen.

Ik wilde mijn passie weer gaan volgen en het is dan ook mijn missie om de huid van elke jongere, vrouw of man mooier ouder te laten worden met passende behandelingen en de daarbij geschikte producten.

Je kunt bij mij terecht voor diverse professionele verzorgende- en huid-verbeterende gezichtsbehandelingen. Je kan hierbij denken aan rimpels en fijne lijntjes, littekens bijvoorbeeld na acné, pigmentvlekken en huidveroudering. Tegenwoordig is er zoveel mogelijk deze huidproblemen aan te pakken met een juiste behandeling, bijpassende producten en een goed advies! Ik werk daarbij met de natuurlijke producten van SPA Salonnepro en Marlyse Blue.

De natuur geeft ons zoveel geweldig mooie ingrediënten die zeer goed te gebruiken zijn voor een fijne huidverzorging en zelfs huidverbetering! Steeds meer mensen worden zich bewust voor het zorgdragen van een schoon en gezond milieu en willen dan ook daarbij passende producten gebruiken.

Daarnaast ben ik gespecialiseerd in acné behandelingen. Veel, met name jonge mensen, hebben last van acne in het gezicht en soms ook op de rug. Er zijn verschillende behandelingen mogelijk die de huid zullen verbeteren. Heb je een aanvullende zorgverzekering dan kan je de behandelingen in de meeste gevallen vergoedt krijgen. Vraag het even na bij je eigen zorgverzekering!

In mijn salon ligt de nadruk op een warme sfeervolle omgeving waarin er tijd genomen wordt voor elke klant. Goed luisteren naar het probleem en daar een passend advies voor geven.

Kwaliteit en veiligheid is voor mij enorm belangrijk en daarom werk ik volgens de richtlijnen van de ANBOS en ben ik SKIN geregistreerd.

 

Anbos

Schoonheidssalon@Christel is aangesloten bij de ANBOS dat staat voor professionaliteit, kwaliteit en vakkennis. Wanneer een schoonheidsspecialist aangesloten is bij de ANBOS dan ben je verzekerd dat zij in het bezit is van een vakdiploma, rechtmatig gevestigd is, volgens de hygienecode werkt en vakgerelateerde workshops en cursussen volgt.

 

Skin geregistreerd

Het Skinregister staat voor: Schoonheidsspecialisten Kwaliteitsinstituut Nederland. Het is een kwaliteitsregister speciaal voor schoonheidsspecialisten die bepaalde basiskwalificaties bezitten, maar óók hun ontwikkeling blijvend op peil willen houden door middel van het volgen van scholing. Anderzijds biedt het de klant de garantie dat zij te maken heeft met een bekwame schoonheidsspecialist. @Christel is daarom ook in de register opgenomen.